Telefon Tamiri ve Teknik Servis Samsung Teknik Servis, iPhone Teknik Servis,Lg Teknik Servis,General Mobile Teknik Servis,Htc Teknik Servis,icloud kırma,google hesabı kırma Fiyat ve Bilgi İçin: +905424999344 Mobil Teknoloji Market

Malatya Telefon Tamiri ve Teknik Servis

Malatya cep telefonu tamiri ve teknik servis
Teknik Destek ve Yardım Almak için:   
    Tel No: 0542 499 9344
    Facebook: https://www.facebook.com/smartservis/
cep telefonu teknik servis, cep telefonu tamiri,Malatya telefon tamiri ve teknik servis, Malatya telefoncu
malatya cep telefonu tamiri
Malatya Telefon Tamiri ve Teknik Servis

Tüm marka ve model telefonların tamiri ve teknik servisini yapmaktayız. Tüm marka ve model akıllı telefonların satışını da yapmaktayız. Teknoloji alanında danışmanlık ve bilgi almak için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Akıllı telefonların günlük yaşamındaki öneminden bahsetmeye gerek yok. Hayat sanki akıllı telefonlar üzerinden akıp gidiyor desek abartmış olmayız. Öyle ki telefonumuzda meydana gelecek ufak bir arıza bile sanki hayatımız felç ediyor. En hızlı şekilde telefonumuzu tamir ettirip hayatımıza devam etmek istiyoruz.

Telefon tamiri ve teknik destek noktasında sizlere yardım etmek için her zaman yanınızdayız. Eğer Malatya'da yaşıyorsanız telefonunuz tamir ettirmek için bize güvenle teslim edebilirsiniz. Telefonunuzda meydana gelen donanımsal ve yazılımsal arızalar en hızlı şekilde giderilir.

Ekran değişimi, soket tamiri, yazılım güncelleme, yazılım atma, ekran şifresi kırma, telefon veya hafıza kartından silinen verileri kurtarma vs. gibi birçok işlemi profesyonel olarak gerçekleştirmekteyiz.

Adres:
 Emeksiz alt geçit çıkışı (çevre yolu çıkışı)
Mobil Teknoloji Market

Fiyat Almak için:  0542 499 9344




3 yorum

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Son derece güvenilir ve kaliteli çalışanları var, memnun kaldım.

S8 plas ekran değişimi fiyati ne kadar


EmoticonEmoticon